Isnin, 25 Julai 2016

She's my shoulder

Assalamualaikum semua 😘..
Hari ni Qilah nak story about adik  angkat Qilah..Nama dia Nur Madihah..Dia ni seorang yang agak kasar tapi penyayang dan caring 😀..Walaupon ramai yang kat dia ni suka kurang ajar dengan senior,aku tak kisah..Sebab aku tau cerita yang sebenarnya..Dia tak pernah menipu aku..Kalau dia buat perkara yang salah tu mungkin ada sebabnya tersendiri..Tapi Madihah,salah tetap salah 😜 jangan buat lagi..Macam mana Qilah kenal dia??Entah lha..Dia ni ada tarikan tersendiri kot..Hahaha 😅..Kami kenal waktu hari sukan 2012..Yes,kami satu sekolah..Qilah form 5,Madihah form 1..Memang jauh jarak umur tu..Tapi tak kisah lha orang nak cakap apa..Yang penting,Qilah kenal siapa dia..Madihah ni mulut murai sikit..Tapi Qilah ni jenis suka orang macam ni..Like my cousins 👭..Then,lama jugak kami lost contact..Biasa lha sibok hal masing²..But she not like other people..She's cool and always with me when i'm down 😭..

I hope she's will be a good girl for her family..Kejap²..Qilah ada adik kandung jugak..Qilah bagi sama rata ja kasih sayang tu..Sebab Qilah tulis semua adalah untuk menyatakan bahawa perangai Madihah ni tak ubah macam adik kandung Qilah..Sebab tu ja..Qilah pon senang nak kenal dia 😍..

We meet again..I gonna sleep 😴..

Wassalam ❤

Tiada ulasan:

Catat Ulasan